Πώληση Παραλιακές εγκαταστάσεις, Ekala Ja-ela, Colombo, Σρι Λάνκα, Chilaw

Πώληση - Cod. 25290

  • Τύπος: Παραλιακές εγκαταστάσεις
  • Περιοχή: 12077.4 m²
  • Αριθμός δωματίων: 100
  • Όροφος: 150000

Το ιερό της ελευθερίας σας Ξενοδοχείο προς πώληση. ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ
Το ξενοδοχείο είναι ένα κομψό ξενοδοχείο κατηγορίας αστέρων (με περίπου 100 δωμάτια) που βρίσκεται σε ένα ψαροχώρι στο βόρειο δυτικό παραλιακό χώρο της Σρι Λάνκα μόλις 45 χιλιόμετρα μακριά από το διεθνές αεροδρόμιο και 5 χλμ από την πόλη της Chilaw. Το περιβάλλον του ξενοδοχείου είναι εντελώς μακριά από τη βουή της πόλης και διαθέτει μια ήρεμη και ήσυχη αλλά πολύ ελκυστική παραλία.
Η παραλία είναι αποκλειστικά (400 'πλάτος) για τους πελάτες του ξενοδοχείου. Ένα beach club & μπαρ, το κεντρικό εστιατόριο με μπουφέ και ανοιχτό αέρα, το Polo Bar, το μπαρ στην πισίνα, γυμναστήριο, σπα, Ayurveda Spa, Το νυχτερινό μπαρ, δύο πισίνες, σουίτες και τα δωμάτια τύπου καμπάνα σε ένα καταπράσινο, εξατομικευμένες δωμάτιο υπηρεσία.
Δύο πισίνες, πισίνα βεράντα με μπαρ στην πισίνα, χτισμένη στο ευρύχωρο πράσινο, με εύκολη πρόσβαση σε δωμάτια με μπαλκόνια, η πορεία του νερού είναι ένα πεδίο γεμάτο ζωή με πρόσβαση σε θαλάσσια σπορ και άνετα κρεβάτια που πισίνα και εύκολη πρόσβαση στο σπα.
Βήμα για να την έκσταση από θεραπείες ευεξίας και θεραπείες μασάζ που απαλά να διώξετε το άγχος της ημέρας. Αναζωογονήσετε το σώμα σας, το μυαλό, την ψυχή με εντυπωσιακή αφή. Η εμπειρία Hotel είναι ένα γοητευτικό τρόπο να ευχαριστήσουν τις αισθήσεις σας. Άρωμα συνεδρίες θεραπείας, χαλαρώνοντας προσώπου ή οι συνεδρίες σάουνας, επαγγελματική φροντίδα των νυχιών και πολλά άλλα ...

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB