Πώληση Ξενοδοχείο, Waikkala, Colombo, Σρι Λάνκα, Welankanni Mawatha, Sindathriya, Waikkala

Πώληση - Cod. 42802

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 8900 m²
  • Αριθμός δωματίων: 15
  • Όροφος: 1

Το 2013 ξεκίνησε η κατασκευή και λειτουργία του Beach Resort (1894 στρέμματα) ως οικογενειακό έργο.
Το οικόπεδο έχει έκταση 8960 τμ και βρίσκεται ακριβώς στην ακτή με απόσταση 50 μέτρων με τα πόδια από τον ωκεανό.
Καθώς βρίσκεται σε αδιέξοδη ζώνη, λόγω της παρακείμενης λιμνοθάλασσας, εκτός από τον κόσμο που πηγαίνει στο εκκλησάκι που βρίσκεται κοντά ή επισκέπτεται την παραλία τα Σαββατοκύριακα, είναι μια ήσυχη και γαλήνια περιοχή.

Ο Ξενώνας αποτελείται από το κεντρικό κτίριο (286 τμ), που περιλαμβάνει το γραφείο, δύο δωμάτια και μπάνιο για ιδιωτική χρήση, καθώς και την ευρύχωρη ανοιχτή τραπεζαρία, τη μεγάλη κουζίνα και έναν στεγασμένο υπαίθριο χώρο μπάρμπεκιου. Στην πίσω πλευρά θα βρείτε μια μεγάλη βεράντα και χώρο χαλάρωσης με θέα στην πισίνα (108 τ.μ.).

Το σπίτι περιβάλλεται από ένα μικρό κανάλι χειροποίητου, με πολλές μικρές γέφυρες που συνδέουν τον κήπο με το κύριο κτήμα. Τα 10 μπανγκαλόου (μονόκλινα ή δίκλινα, με διαφορετικά μεγέθη από 39 τμ έως 115 τμ, όλα εξοπλισμένα με κλιματισμό, ανεμιστήρα, ζεστό νερό, μπάνιο και βεράντα) είναι τοποθετημένα γύρω από την πισίνα αλλά εξακολουθούν να προσφέρουν ιδιωτικότητα λόγω του ευρύχωρου κήπου τριγύρω.

Άλλα αξιοθέατα του ακινήτου είναι τα μαγγρόβια δέντρα στην μπροστινή αυλή και ένα ευρύχωρο δεντρόσπιτο με θέα στον ωκεανό και το ηλιοβασίλεμα, ένα μικρό νησί με κούνια χαλάρωσης ή μια διασκεδαστική πισίνα με καταρράκτη.

Παροχές επισκεπτών στον χώρο:
Εστιατόριο, Πισίνα, Δεντρόσπιτο, Νησί, Κούνιες και Αιώρες, Τηλεόραση

Αξιοθέατα για επισκέπτες στην τοπική περιοχή:
Παραλία, Λιμνοθάλασσα, Περιοχή Φυσικής Ομορφιάς, Τουριστικό Νεγκόμπο με καταστήματα, καφετέριες και εστιατόρια, θεραπείες Αγιουρβέδα

Δραστηριότητες για επισκέπτες στην τοπική περιοχή:
Μασάζ, Θεραπείες Αγιουρβέδα, Εκδρομές με ποδήλατο, Εκδρομές με καταμαράν, Εκδρομές με σκάφος, εκδρομές ψαρέματος, βόλτες με τρένο, ψώνια, κομμωτήριο, οπτικά, προσαρμοσμένα κοστούμια/saris και άλλα

Εγκαταστάσεις Ιδιοκτήτη στον χώρο:
Διαμονή ιδιοκτήτη στο κεντρικό κτήριο ή στο μεγαλύτερο, απομονωμένο μπανγκαλόου, πλαϊνό κτίριο που περιλαμβάνει γκαράζ, πλυσταριό, αποθήκη, εργαστήριο, δωμάτιο προσωπικού.

Το θέρετρο συνδέεται με τα έργα νερού της πόλης και διαθέτει ηλεκτρική σύνδεση 3 ξεχωριστών φάσεων (16AH), γεννήτρια έκτακτης ανάγκης, αποθήκευση νερού 15 000 λίτρων, αποθήκευση ζεστού νερού 1200 λίτρα, ηλιακό σύστημα, σύστημα διαχωρισμού λίπους, χώρο στάθμευσης για 25 αυτοκίνητα. Το θέρετρο είναι εγγεγραμμένο στο BOI (Συμβούλιο Επενδύσεων) και το Τουριστικό Συμβούλιο της Σρι Λάνκα ενέκρινε το Grand A.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB