Πώληση Οικόπεδο, Arugam Bay, Bandarawela, Σρι Λάνκα, whisky point

Πώληση - Cod. 30473

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 2700 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 1

Για τους επενδυτές ή το πρόσωπο που θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους και να δημιουργήσουν την επιχείρησή του (ή το δεύτερο σπίτι) στον ήλιο εγώ πωλεί τη γη μου στη Σρι Λάνκα, στην παραλία, ουίσκι Point, Arugam κόλπο (νότια Σρι Λάνκα) Η οικόπεδο βρίσκεται στην παραλία ανάμεσα σε 2 σημεία σερφ, 5 λεπτά με τα πόδια από ουίσκι Point (διάλειμμα στην παραλία) και Pottuvil Point (reefbreak). Υπάρχει επίσης η πανέμορφη λιμνοθάλασσα του πόδια Pottuvil 5 λεπτά. Το μέρος είναι ακόμα σχετικά υπανάπτυκτη, αλλά ανθεί: Ουίσκι Point προσελκύει πολλούς αρχάριους / ενδιάμεσους surfers, επειδή αυτό το σημείο είναι πιο προσιτό από το μυθικό κύματος (αλλά δύσκολο) Arugam Bay, 10 χιλιόμετρα νότια, και περιβάλλον είναι πιο ήσυχα και καλύτερο qu'Arugam Bay. Το οικόπεδο έχει οδική πρόσβαση (πίστα), χώρο στάθμευσης και μια καλά γλυκού νερού (τροφοδοτείται έτος). Η σύνδεση με το ηλεκτρικό ρεύμα δεν έχει ακόμη υλοποιηθεί, αλλά η γραμμή δεν είναι μακριά.

Αρκετά δυνατή έργα βίλα, μπανγκαλόου, τέντες, εστιατόριο μέγεθος του οικοπέδου κλπ: 2700m2 ή 30mX90m περίπου, στην πρώτη γραμμή στην παραλία (το οποίο έχει ταξινομηθεί παράκτια ζώνη διατήρησης, οπότε δεν υπάρχει κτίριο), περίπου οικοδομήσιμο 2000m2 για πεδίου (ολόκληρη η επιφάνεια, εκτός από την πρώτη 25 μέτρα πλευρά της παραλίας) περισσότερες γειτονικές ιδιοκτήτες είναι ευρωπαϊκή ή αμερικανική είναι ήδη ένας κηπουρός / επιστάτης ο οποίος φροντίζει τα δέντρα / φυτά κάθε μέρα και να ζήσουν στη γη της πλευρά. Εκατό δέντρα φυτεύτηκαν στο έδαφος εκεί έξι χρόνια, η βλάστηση έχει αυξηθεί από τις εικόνες. Η αιχμή της τουριστικής περιόδου κυρίως από Μάιο έως Οκτώβριο (surf σεζόν), αλλά εκτείνεται από έτος σε έτος και ο αριθμός των τουριστών αυξάνεται σταθερά. Στην περιοχή, υπάρχουν τα καλύτερα σημεία σερφάρετε ολόκληρης της Σρι Λάνκα και το Εθνικό Πάρκο Γιάλα (η μεγαλύτερη στη Σρι Λάνκα). Αεροδρόμιο Colombo είναι 300 χιλιόμετρα και το νέο Διεθνές Αεροδρόμιο Hambantota είναι περίπου 160 χιλιόμετρα. Επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες, περίεργος χωρίς σοβαρό έργο αποχή

Πωλείται: € 100,000

ευκαιρία να χρησιμοποιήσει Σρι Λάνκα κοινωνία μου για να ιδρύσουν μια επιχείρηση (100% γαλλική κατεύθυνση χωρίς τοπικό εταίρο, πολύ σπάνια στην Ασία!) σοβαρές Ανακοίνωση!

Arnaud GERARD, vespasvintage, Ροκ για Foron, (F)

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB