Πώληση Ξενοδοχείο, Bentota, Galle, Σρι Λάνκα, N0 21 Meegama RD

Πώληση - Cod. 27829

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 16000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 9 Bungalows
  • Όροφος: Tiles

Αυτό το μοναδικό παραθαλάσσιο ακίνητο βρίσκεται κατά μήκος της όμορφης και εμφανή ποταμού Μπεντότα, μονάχα 12 λεπτά με το καραβάκι από τον Ινδικό Ωκεανό. Το ακίνητο αποτελείται από ένα εξαιρετικό και υπέροχο βοτανικό κήπο με βότανα στον κήπο της, που έχει πάνω από 200 διαφορετικά φαρμακευτικά φυτά. Κατέχει επίσης ένα φράγμα με ψάρι που κολυμπά μεταξύ των νησιών. Ο κήπος χτίστηκε το 2003 και έχει πλέον εξελιχθεί σε μια όμορφη όαση που παρέχει ανάπαυση στην ψυχή. Επιπλέον, η περιοχή διαθέτει μια πισίνα και ένα ευρύχωρο τζακούζι. Το ακίνητο είναι 1,6047 Ha. ή 03A-034R-34.18P ή 635 κούρνιες.
Η ακινήτων αποτελείται από εννέα πολυτελή μπανγκαλόου με ένα υπνοδωμάτιο, ένα κεντρικό κτίριο, ένα Ayurvedic κλινική, καθώς και ένα εστιατόριο κοίτη του ποταμού. Τα μπανγκαλόου είναι εξοπλισμένα με A / C και ανεμιστήρα οροφής και χτίστηκαν 2004 - 2006, και ανακαινίστηκε το 2014. Όλα διαθέτουν χώρο ύπνου, εσωτερική καθιστικό, μπάνιο, αεριζόμενα εμπρός βεράντα και ιδιωτικό κήπο. Το κεντρικό κτίριο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια με τα μπάνια, ανακαινισμένα το 2004. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ανεμιστήρα οροφής και A / C. Η κλινική Αγιουρβέδα, που χτίστηκε το 2006, διαθέτει εννέα αίθουσες θεραπείας, καθώς και το γραφείο ενός γιατρού και ενός Σάλα γιόγκα. Το εστιατόριο κοίτη του ποταμού που χτίστηκε το 2004 διαθέτει ανοιχτή κουζίνα, ώστε οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη θέα της εργασίας κουζίνας. Υπάρχουν επίσης μερικές καλύβες για ιδιωτικό δείπνο και μπάρμπεκιου.
Δωρεάν WiFi καλύπτει ολόκληρη την περιοχή. Υπάρχουν, επίσης, αποθήκες, δωμάτια σεντόνια και δωμάτια προσωπικού. Ένα καλά σωλήνα και μια μονάδα επεξεργασίας παρέχει το ακίνητο με άφθονο πόσιμο νερό από τις βρύσες. Μια ντίζελ κινητήρα γεννήτρια 70 KW εγγυάται ηλεκτρική ενέργεια όταν η κυβέρνηση της ηλεκτρικής ενέργειας είναι έξω.
Η γη ανήκει σε ιδιώτη, και η επιχείρηση οδηγείται από ένα Pvt Ltd. Η εταιρεία θα μεταβιβαστούν στον αγοραστή της γης για $ 1.
Η επιχείρηση έχει εγκριθεί ως ξενώνας Α-Grade από την Σρι Λάνκα Tourist Board SLTB. Η εταιρεία ιδρύθηκε σε συνεργασία με το Λάνκα συνόρων Σρι της Invest (ΔΠΚ). Η επιχείρηση έχει την μπύρα και το κρασί δικαιώματα. Υπάρχουν συμφωνίες με τα σημαντικότερα sites κρατήσεων στο διαδίκτυο? Booking.com, Agoda και Expedia. Υπάρχει μια ηλεκτρονική κράτηση και το σύστημα "Point of Sales" με αυτόματη κρατήσεις μέσω internet και γρήγορο check-out.
Εκτός από τα υπάρχοντα κτίρια, υπάρχουν πλήρως τελικά σχέδια και οικοδομικών αδειών από τις αρμόδιες αρχές? Pradeshiya Σάμπα στο Aluthgama, για επιπλέον κτίρια:
• Ένα κτίριο με δέκα νέα δωμάτια.
• Μια ανακατασκευή του υπάρχοντος κεντρικού κτιρίου με έξι δωμάτια και ένα νέο υποδοχής.
• Ένα σπίτι τριών υπνοδωματίων σχεδιαστεί για ένα διευθυντή κοντά στην πύλη.
• Μια άλλη μεγάλη πισίνα, 16 x 6 μέτρα.
• Μια πολυτελής βίλα των περίπου 300 τ.μ., με τρία μεγάλα υπνοδωμάτια.

Εκτιμώμενο κόστος παραγωγής για τα παραπάνω είναι LKR 60 εκατομμύρια, σύμφωνα με το νομοσχέδιο του Ποσότητα από ανεξάρτητο χρόνο αρχιτέκτονα 2012.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB